Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan dan Maklum Balas
Peta Laman
  • Utama
  • Perkhidmatan
  • Penerbitan & Interaktif
  • Aplikasi Telefon Pintar

Aplikasi Telefon Pintar

myMOTAC

myMOTACAplikasi MyMOTAC ini membantu anda untuk menyemak senarai agensi pelancongan yang berdaftar dengan Kementerian dan juga senarai penarafan hotel. Ia juga menyediakan akses kepada garis panduan untuk permohonan lesen pelancongan dan lesen-lesen yang berkaitan. Anda juga boleh memberi maklum balas terus daripada aplikasi ini.

Muat turun secara percuma.

App Store on iTunes Android Apps on Google PlayeBrochures

eBrochures


Oleh Tourism Malaysia

Malaysia adalah negara yang penuh dengan keajaiban, budaya dan warisan. Dari pantai-pantainya yang indah ke dataran tinggi yang sejuk dan hutan hujan tua, ke pemandangan yang menakjubkan di bawah lautannya, terdapat banyak maklumat mengenai Malaysia yang tiada satu pun buku atau seseorang yang boleh menerangkannya.

eBrochures adalah inisiatif Tourism Malaysia untuk mendorong kepada penduduk dunia, penerbitan rasmi yang mempromosikan industri pelancongan di Malaysia, melalui internet. Melalui portal http://ebrochures.malaysia.travel, para pelancong boleh mendapatkan beratus-ratus brosur di dalam format dalam talian (eBrochures), di dalam pelbagai bahasa dan mempromosikan Malaysia dari pelbagai aspek, dari peta ke panduan, pandangan, promosi dan banyak lagi.

Muat turun secara percuma.

Android Apps on Google Play

Kemaskini Terakhir :